Nieuws

'Newcastle bereid diep in de buidel te tasten voor middenvelder van Lyon van Bosz'

'Newcastle bereid diep in de buidel te tasten voor middenvelder van Lyon van Bosz'

26 May - 09:54 Laatste update: 09:56
1

Newcastle United wil Lucas Paqueta graag naar de Premier League halen. The Magpies zijn bereid vijftig miljoen pond neer te leggen voor de middenvelder van Olympique Lyonnais. De Braziliaan is ook goed bevriend met Bruno Guimarães, die in januari van dit jaar al Lyon verliet voor Newcastle. 

The Times weet te melden dat Newcastle een bod wil doen op de middenvelder. Paqueta werd door Olympique Lyon voor twintig miljoen euro opgehaald bij AC Milan, waardoor de Franse club een forse winst kan maken met de verkoop. Lyon, waar Peter Bosz nog altijd hoofdtrainer is, bereikte dit seizoen de achtste plaats na een teleurstellende campagne in de Ligue 1. Newcastle heeft zich zonder moeite gehandhaafd in de Premier League en eindigde op de elfde plaats.

Manager Eddie Howe sprak na het einde van het seizoen in een persconferentie al over Paqueta. "Ik moet  de prestaties en het profiel van de speler nog observeren en analyseren, om er zeker van te zijn dat hij past bij de stijl die we aan het team willen geven. Ik ken Bruno's relatie met Lucas Paqueta. Het kan helpen om spelers te hebben die elkaar leuk vinden", liet de manager weten. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie