Nieuws

'Management Simons benaderd door drie clubs, Nederlander heeft andere plannen'

'Management Simons benaderd door drie clubs, Nederlander heeft andere plannen'

26 May - 09:44
0

Xavi Simons heeft over interesse niets te klagen. Het management van de aanvaller annex middenvelder van Paris Saint-Germain is benaderd door drie clubs, meent Fabrizio Romano. De Nederlander heeft echter andere plannen.

De doorgaans goed ingevoerde transferspecialist Romano weet te melden dat het management van Simons de afgelopen maanden is benaderd door maar liefst drie clubs. Om welke clubs het gaat is onbekend. Het Nederlandse talent heeft een aflopend contract bij de Parijzenaren, waardoor hij komende zomer transfervrij de deur uit kan lopen.

Ondanks de interesse heeft Simons volgens Romano niet de intentie om te vertrekken. Het liefst verlengt de van FC Barcelona overgekomen jeugdinternational van Oranje zijn contract in Parijs. De laatste plooien zullen moeten worden gladgestreken met de nieuwe sportief directeur van PSG, nu Leonardo op weg is naar de uitgang.

Dit seizoen kwam Simons onder Mauricio Pochettino maar mondjesmaat in actie voor PSG. In de Ligue 1 speelde de middenvelder zes duels, terwijl hij ook in de Coupe de France drie keer zijn opwachting maakte.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie