Nieuws

Arnesen wil Dessers behouden: 'Anders zouden we niet praten, denk ik'

Arnesen wil Dessers behouden: 'Anders zouden we niet praten, denk ik'

26-05-2022 09:21

Technisch directeur Frank Arnesen wil graag door met Cyriel Dessers. 'Mister Conference League' werd woensdagavond in de tang gehouden door Chris Smalling in de finale tegen AS Roma, maar de Rotterdammers willen de Belg graag permanent inlijven. 

Arnesen stond de camera van ESPN te woord na de teleurstellende finale, die verloren werd. "We zijn er mee bezig. We zijn on speaking terms en we gaan kijken wat eruit komt." Feyenoord zou vier miljoen op tafel moeten leggen en daar komt het hoge salaris van Dessers nog bij. Ondanks de financiële vraagstukken wil Feyenoord graag door met Dessers. "Anders zouden we niet praten, denk ik. Maar je moet ook niet vergeten dat Dessers zichzelf in de kijker heeft gespeeld bij clubs die financieel groter zijn dan Feyenoord", plaatst Arnesen als kanttekening. 

Met tien treffers in de Conference League en negen doelpunten in de Eredivisie kan Dessers terugkijken op een geslaagd seizoen. Analist Mario Been weet nog altijd niet wat hij van de spits moet vinden. "Dessers heeft zijn momenten, maar je zet er soms nog wel je vraagtekens bij. Als Feyenoord vier miljoen wil uitgeven en ze kunnen ook het salaris behappen, dan moet Feyenoord dat doen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!