Nieuws

Bijlow kan rentree niet met prijs bekronen: 'Het was helaas niet genoeg'

Bijlow kan rentree niet met prijs bekronen: 'Het was helaas niet genoeg'

26-05-2022 07:41 Laatste update: 07:45

Justin Bijlow maakte woensdagavond na twee maanden weer zijn rentree onder de lat bij Feyenoord, maar moest één keer zijn meerdere erkennen in Nicolò Zaniolo. Feyenoord verloor de finale met 1-0 en de doelman is teleurgesteld dat de Conference League niet meegaat naar Rotterdam. 

"Verschrikkelijk", zegt Bijlow tegenover ESPN. "We wilden de cup mee naar Rotterdam meenemen, om zeker ook het publiek te bedanken en Feyenoord en Rotterdam weer op de kaart te zetten. Dat is helaas niet zo gegaan." De doelman zag Feyenoord in de tweede helft beter voor de dag komen. "We creëerden toen eerder kansen en zetten eerder de druk erop. Het was helaas niet genoeg, het is ontzettend balen."

Bijlow was ruim twee maanden uitgeschakeld door een voetblessure. "Geweldig om weer op het veld staan, maar liever met een ander gevoel", geeft de doelman toe, die wel trots is op het seizoen van Feyenoord. "We kunnen niets anders dan trots zijn, want het is de eerste Europese finale van ons in twintig jaar. Het klinkt heel cliché, maar het is wel zo. Het is wel verschrikkelijk dat we die cup niet mee naar Rotterdam kunnen nemen", besluit Bijlow. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!