Nieuws

'De bedoeling is dat volgend seizoen mijn laatste seizoen is bij FC Twente'

'De bedoeling is dat volgend seizoen mijn laatste seizoen is bij FC Twente'

25-05-2022 18:58

Jan Streuer arriveerde twee jaar geleden samen met Ron Jans bij FC Twente. De technisch directeur en hoofdtrainer hebben een grote verandering teweeg gebracht bij de Tukkers en zitten nog altijd op hun plek. Een positieve ontwikkeling, stelt technisch directeur Streuer. 

Twente wist het afgelopen seizoen een knappe vierde plek te behalen in de Eredivisie. In eerste instantie tekenden Streuer en Jans voor één jaar, maar alle partijen zijn tevreden en gaan de verbintenis nu al langer aan. "De bedoeling is dat volgend seizoen mijn laatste seizoen is, maar dat zei ik vorig jaar ook", zegt Streuer bij Goedemorgen Eredivisie. "In het voetbal weet je het nooit. Ik vind dat clubs veel te snel wisselen van trainer en technisch directeur."

"Voor Twente is het goed dat er rust in de club is", vervolgt Streuer. "Als Twente volgend jaar een nieuwe trainer haalt en een nieuwe technisch directeur, krijg je weer een totaal nieuwe situatie." Wel wil Streuer onderstrepen dat Jans en hij niet op hetzelfde moment hoeven te vertrekken. "We zijn niet aan elkaar verbonden, echt niet. Als ik wilde stoppen, dan had Jans rustig door kunnen gaan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!