Nieuws

TC/Tubantia: 'Twente komt uit bij AZ voor oude bekende'

TC/Tubantia: 'Twente komt uit bij AZ voor oude bekende'

25-05-2022 18:43
2

FC Twente heeft het oog laten vallen op Tijani Reijnders. De 23-jarige middenvelder heeft nog geen basisplaats weten te veroveren bij AZ, maar in Enschede kan de Nederlander goed worden gebruikt, aldus TC/Tubantia. 

Reijnders speelde in de jeugd bij Twente en maakte vervolgens de stap naar PEC Zwolle. Uiteindelijk kwam Reijnders, die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan, de overstap naar AZ. In Alkmaar is Reijnders nog altijd geen basisspeler en loopt de verbintenis tot 2025. Mocht Twente een formeel bod doen, dan moet er een redelijk bedrag op tafel komen te liggen voordat AZ over het bod na gaat denken. 

De middenvelder mag vaak invallen voor Jordy Clasie, Fredrik Midtsjo en Dani de Wit. Reijnders begon het afgelopen seizoen elf keer als basisspeler bij de ploeg van Pascal Jansen en wordt gezien als een vervanger van Michel Vlap bij Twente. Zowel Vlap als Twente wilden met elkaar door, maar werkgever Anderlecht wil de Nederlander liever terughalen naar België. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!