Nieuws

Feyenoord heeft Senesi terug, Jahanbakhsh op de bank in Leeuwarden

Feyenoord heeft Senesi terug, Jahanbakhsh op de bank in Leeuwarden

24-10-2021 13:20

Feyenoord begint zondag zonder Alireza Jahanbakhsh aan de uitwedstrijd tegen SC Cambuur in de Eredivisie. De Iraanse buitenspeler krijgt rust en wordt vervangen door Fredrik Aursnes.

Door de basisplaats van de Noorse middenvelder speelt Jens Toornstra weer eens als hangende rechtsbuiten. Hij vormt een voorhoede met Bryan Linssen en Luis Sinisterra, waardoor onder meer Cyriel Dessers ook op de bank zit.

Feyenoord kan daarnaast weer beschikken over Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger ontbrak donderdag in het Conference League-duel met Union Berlin vanwege ziekte. Hij vormde een vraagteken voor het treffen in Leeuwarden, maar is dus op tijd hersteld en lost Lutsharel Geertruida weer af. Hij vormt een duo met Gernot Trauner, terwijl Tyrell Malacia en Marcus Pedersen de backs zijn.

De opstelling van Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökcu, Til; Toornstra, Linssen, Sinisterra

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!