Nieuws

Ik blijf volgend seizoen bij Liverpool, zo veel is wel duidelijk

"Ik blijf volgend seizoen bij Liverpool, zo veel is wel duidelijk"

25 May - 15:46 Laatste update: 15:56
1

Mohamed Salah heeft laten weten dat hij volgend seizoen nog steeds bij Liverpool FC actief is. De Egyptenaar ligt al enige tijd overhoop met The Reds wat betreft contractonderhandelingen, maar liet woensdag weten dat een vertrek nog niet aan de orde is.  

Dat liet Salah weten op het persmoment voor de Champions League-finale, die Liverpool en Real Madrid op zaterdag 28 mei afwerken. "Ik focus nu niet op het contract, om eerlijk te zijn. Het gaat om het team", antwoordde Salah op een vraag over zijn toekomst. "Het is een ontzettend belangrijke week voor ons. Ik wil de Champions League winnen. Ik wil Hendo (Jordan Henderson, red.) weer de trofee zien omhooghouden."

"Maar ik blijf volgend seizoen bij Liverpool, zoveel is wel duidelijk", voegde Salah daar aan toe. Voor Liverpool-fans zal het een grote opluchting zijn, aangezien de toekomst van de Egyptenaar allesbehalve duidelijk is. Salah vertrok in 2017 bij AS Roma en kwam bij Liverpool terecht. De vleugelaanvaller was dit seizoen goed voor 23 doelpunten en veertien assists in 35 Premier League-optredens. In de Champions League scoorde Salah acht keer en gaf hij (tot nu toe) twee assists in twaalf wedstrijden. Het contract van Salah loopt door tot 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie