Nieuws

Einde van een tijdperk: De Graafschap en Van de Pavert gaan uit elkaar

Einde van een tijdperk: De Graafschap en Van de Pavert gaan uit elkaar

25 May - 14:35
1

De wegen van De Graafschap en Ted van de Pavert gaan na vier jaar scheiden. De Superboeren treden woensdag met het nieuws naar buiten dat het aflopende contract van de dertigjarige aanvoerder niet wordt verlengd.

Het zijn niet alleen de afgelopen vier seizoenen die Van de Pavert aan De Graafschap verbinden. Nadat hij voor zijn kans ging bij PEC Zwolle, dat hem nog aan NEC verhuurde, keerde de verdediger in 2018 terug in Doetinchem.

"Soms moet je moeilijke beslissingen nemen in mijn functie en dit was er zeker één van", vertelt technisch manager Peter Bijvelds op de clubsite van de Superboeren. "Ted heeft veel betekend voor De Graafschap in de afgelopen jaren en was niet voor niets de afgelopen seizoenen onze aanvoerder. Toch hebben we besloten niet met hem verder te gaan. Wij danken Ted voor zijn tomeloze inzet die hij altijd heeft getoond in ons blauw-witte shirt en wensen hem veel succes in de toekomst."

Van de Pavert, die al sinds de jeugd het blauw-wit verdedigt, neemt dus voor de tweede keer afscheid van de Vijverberg. Naast Van de Pavert vertrekken ook keeper Nick van de Dam en spits Sam Hendriks, die werd gehuurd van SC Cambuur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie