Nieuws

Auassar kraakt Sparta-ploeggenoten: 'Sufkoppen, het is een schande'

Auassar kraakt Sparta-ploeggenoten: 'Sufkoppen, het is een schande'

24-10-2021 12:54

Adil Auassar ontstak in een tirade na de 1-0 nederlaag van Sparta bij RKC Waalwijk. De aanvoerder van de Rotterdammers kraakt de instelling van enkele van zijn ploeggenoten.

De formatie van trainer Henk Fraser verloor de degradatiekraker in het Mandemakers Stadion door een laat doelpunt van Michiel Kramer. "Het is gewoon slecht. Voor mijn gevoel ben je de bovenliggende partij. Je presst de hele wedstrijd, je krijgt genoeg kansen en zij schieten bijna niet op doel volgens mij. Als je hem dan zo tegen krijgt...", reageert Auassar na afloop bij ESPN.

De 35-jarige linkspoot toont zich bijzonder kritisch op zijn medespelers. "Ik zie er bij ons een paar rondlopen, een paar sufkoppen", foetert hij. "Ik weet niet wat er met ze aan de hand is... Maar het is toch een schande als je vandaag (zaterdag, red.) zo verliest tegen RKC. Met alle respect."

Sparta blijft door de nederlaag steken op de zeventiende plaats met zeven punten. RKC klimt naar plek veertien met tien punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!