Nieuws

ED: PSV deelt financiële constructie: Gakpo kan veel geld gaan vangen

ED: PSV deelt financiële constructie: Gakpo kan veel geld gaan vangen

25-05-2022 08:33 Laatste update: 08:43

Gakpo heeft een ‘goed sportief plan’ ontvangen van de club, weet het Eindhovens Dagblad. Naast goede sportieve voorwaarden heeft PSV ook op financieel gebied een riante constructie bedacht. Wanneer Gakpo na volgend seizoen besluit te vertrekken, kan hij een bonus over zijn eigen transfersom verdienen. 'Als hij voorlopig blijft en een biedende club volgend jaar pakweg veertig miljoen euro voor hem over zou hebben, kan Gakpo zelf een behoorlijk gedeelte van de transfersom incasseren', klinkt het.

Technisch directeur John de Jong gaf eerder deze week aan dat nog geen club zich concreet voor Gakpo heeft gemeld, maar naar verwachting gaat dat wel gebeuren. Arsenal leek op pole position te liggen om de handtekening van de aanvaller op papier te krijgen, maar de Londenaren wisten zich dit weekend niet te plaatsen voor de Champions League: een belangrijke voorwaarde voor de Nederlander.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!