Nieuws

Toornstra: 'Heb er weleens kort aan gedacht, maar daarna op de vingers getikt'

Toornstra: 'Heb er weleens kort aan gedacht, maar daarna op de vingers getikt'

24-05-2022 19:28

Jens Toornstra heeft vertrouwen dat Feyenoord voor het eerst in twintig jaar een Europese prijs gaat veroveren. De middenvelder van Feyenoord was stiekem al aan het dromen hoe het zou zijn om de Conference League-beker in de lucht te houden.

"Dat ik hier bij de persconferentie zit, doet me niet per se veel. Maar het feit dat we hier voor een Europese finale zitten, dat is mooi. Dat is genieten", zegt Toornstra op de persconferentie in aanloop naar het treffen met AS Roma. "Laten we hopen dat we het goede gevoel nog een uurtje of dertig kunnen vasthouden."

De Feyenoord-aanvoerder betrapte zichzelf erop dat hij stiekem aan het dromen was van de prijsuitreiking. "Ik heb er weleens kort aan gedacht, maar daarna heb ik mezelf op de vingers getikt. We moeten het eerst maar op het veld bewerkstelligen. Ik hoop dat we daarna er een groot feest van kunnen maken. De wedstrijd moet nog beginnen en ik denk dat het een hele leuke wedstrijd wordt en wij aan het langste eind trekken", vervolgt hij.

Toornstra kijkt postitief terug op het tweeluik met Olympique Marseille. "We zijn tot het uiterste gegaan en hebben bewezen dat we kunnen winnen van ploegen van dat kaliber". De Feyenoorder denkt dat de ontmoeting met AS Roma wel anders zal verlopen dan de voorgaande wedstrijden. "Het is een ander team met een andere tactiek. Maar een heel goed team. Voor ons is het zaak om te spelen zoals we het hele seizoen hebben gedaan en gefocust als team te werken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!