Nieuws

Slecht nieuws voor Feyenoord: AS Roma-ster lijkt finale te halen

Slecht nieuws voor Feyenoord: AS Roma-ster lijkt finale te halen

24-05-2022 16:55

AS Roma kan naar alle waarschijnlijkheid toch beschikken over Henrikh Mkhitaryan in de Conference League-finale tegen Feyenoord. De Armeen sloot dinsdag weer aan bij de training van José Mourinho.

Lange tijd zag het ernaar uit dat de aanvallende middenvelder een streep moest zetten door de Europese eindstrijd. Uit foto's van Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka blijkt dat de voormalig Arsenal- en Manchester United-speler weer meetraint. Een spierblessure speelde Mkhitaryan lange tijd parten, maar die zorgen lijken verleden tijd.

Na een moeizame periode bij The Mancunians is de international van Armenië weer volledig tot wasdom gekomen. Bij AS Roma is hij onbetwiste basisspeler in de ploeg van The Special One. In 31 Serie A-optredens scoorde hij dit seizoen vijf keer. Daarnaast fungeerde hij zes keer als aangever.

Het is niet voor het eerst dat Mkhitaryan een Europese finale speelt. Samen met toenmalig Manchester-trainer Mourinho versloeg hij in 2017 Ajax met 2-0. De spelmaker was toen ook één van de doelpuntenmakers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!