Nieuws

Eintracht Frankfurt neemt afscheid van Lammers na teleurstellende huurperiode

Eintracht Frankfurt neemt afscheid van Lammers na teleurstellende huurperiode

24-05-2022 16:37

De huurperiode van Sam Lammers bij Eintracht Frankfurt is ten einde gekomen, bevestigt de Duitse club via de officiële kanalen. De spits doormaakte bij de kersverse Europa League-winnaar een bijzonder moeizaam seizoen.

Het net bolde slechts twee keer in de 22 wedstrijden dat Lammers bij Eintracht binnen de lijnen verscheen. De Nederlandse aanvaller was nooit zeker van een basisplaats en moest het veelal doen met invalbeurten. Hij was één keer trefzeker in de Bundesliga en scoorde daarnaast de eerste goal van Eintracht Frankfurt in de groepsfase van de Europa League tegen Fenerbahçe.

Genoeg om zijn verblijf in Duitsland te verlengen, was het niet. Zodoende keert Lammers terug bij Atalanta Bergamo. Die club nam hem in 2021 nog voor zeven miljoen euro over bij PSV. Zijn eerste seizoen in het buitenland verliep eveneens matig: in zeventien Serie A-optredens was het twee keer raak. Of trainer Gian Piero Gasperini volgend jaar de spits nog nodig heeft, is niet bekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!