Nieuws

'Zoon van Feyenoord-assistent Pusic in kielzog van vader naar Rotterdam-Zuid'

'Zoon van Feyenoord-assistent Pusic in kielzog van vader naar Rotterdam-Zuid'

24-05-2022 10:22 Laatste update: 10:26

Het doorgaans goed ingevoerde 1908 meldt dat Noah Pusic op weg naar Feyenoord is. De zeventienjarige zoon van Feyenoord-assistent Marino Pusic komt over van de jeudgopleiding van Vitesse.

Marino Pusic is de afgelopen jaren bij verschillende Nederlandse clubs actief geweest. De trainer heeft bij NAC Breda, FC Twente en AZ op de loonlijst gestaan en afgelopen zomer trad hij als assistent trainer van Arne Slot in dienst bij Feyenoord. De Bosnisch-Kroatische voormalig voetballer begon zijn trainerscarrière bij de jeugdopleiding van Vitesse. Zijn zoon trad op zijn achtste ook toe tot die jeugdopleiding, maar lijkt nu maar Rotterdam-Zuid te vertrekken. De jonge middenvelder zou de overstap via zijn instagram-account al bevestigd hebben.

Het is nog onbekend in welk elftal Pusic junior terechtkomt. Feyenoord deelde vrij recent ook al familienieuws: de zoon van Robin van Persie, Shaquille van Persie, tekende zijn eerste profcontract. Ook vader Van Persie is actief in de jeugdopleiding van de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!