Nieuws

PSV onderzoekt komst doelman, Drommel krijgt kans om zich te bewijzen

PSV onderzoekt komst doelman, Drommel krijgt kans om zich te bewijzen

23-05-2022 22:47

PSV gaat op zoek naar een nieuwe doelman na de terugkeer van Yvon Mvogo naar RB Leipzig. Ondanks dat wordt Joël Drommel niet afgeschreven in Eindhoven.

Technisch directeur John de Jong ziet het nodige veranderen bij PSV op keepersgebied. Mvogo vertrekt na twee jaar op huurbasis voor de Eindhovenaren te hebben gespeeld terug naar Duitsland, terwijl ook Vincent Müller waarschijnlijk vertrekt. Jasper Cillessen zou op de nominatie staan om naar Eindhoven te komen. De TD wil echter niet ingaan op namen. "We hebben zeker nog een keeper nodig", aldus de De Jong, geciteerd door De Telegraaf.

Toen Drommel dit seizoen zijn basisplaats tot tweemaal toe verloor aan Mvogo leek het einde verhaal bij PSV voor de doelman. De Jong is het daar niet mee eens. “Ik denk dat Drommel zich wil revancheren om eerste keeper te worden. Het is natuurlijk een talentvolle keeper, die een lastig eerste seizoen heeft gehad bij PSV."

De Jong denkt dat Drommel het tij kan keren. "In het verleden zijn er zoveel spelers, ook keepers, geweest die een lastig eerste seizoen hebben gehad bij een topclub. Dat kan daarna veranderen. Hij kent de situatie, hij kent de club en hij weet wat voor druk erbij komt kijken. Hij krijgt vanaf dag één nieuwe kans om zich te laten zien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!