Breaking news

Degradatie blijkt nekslag: Heracles breekt met technisch directeur én voorzitter

Degradatie blijkt nekslag: Heracles breekt met technisch directeur én voorzitter

23-05-2022 22:11 Laatste update: 22:28

Tim Gilissen en Heracles Almelo nemen per direct afscheid van elkaar. Afgelopen weekend degradeerde de Heraclieden naar de Keuken Kampioen Divisie. Dit drama betekent uiteindelijk het einde van de samenwerking tussen de technisch directeur en de Almeloërs.  

Heracles maakt maandagavond via de officiële clubsite bekend dat de club per direct afscheid neemt van technisch directeur Gilessen. "De afgelopen drie jaren heb ik met hart en ziel mijn inhoudelijke bijdrage geleverd aan de sportieve successen van Heracles Almelo. Daar zitten vele mooie momenten bij. Na de recente degradatie zijn het bestuur en ik samen tot de conclusie gekomen de weg vrij te maken voor een spoedige terugkeer van de club in de Eredivisie”, verklaart Gilissen.

Gilissen was sinds 2019 werkzaam bij de degradant. "In het bijzonder wil ik het bestuur en Rob Toussaint als algemeen directeur bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens de club, de supporters en de sponsoren veel sportief succes voor de toekomst."

Voorzitter doet stapje terug
Op bestuurlijk niveau verandert er ook het een en ander voor Heracles. Voorzitter Hans Bredewoud treedt per direct terug. De beleidsman was de afgelopen vijftien jaar actief voor Heracles. "Alle jaren heb ik me met ziel en zaligheid voor onze club ingezet. Het afgelopen seizoen kenmerkte zich door uitersten en tegenstellingen. Met z'n allen hebben we er alles aan gedaan om de club te behoeden voor degradatie. Tot onze spijt is dat helaas niet gelukt", aldus Bredewoud.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!