Nieuws

PSV slaat slag en verlengt met sleutelspeler: 'We zijn zeer tevreden over hem'

PSV slaat slag en verlengt met sleutelspeler: 'We zijn zeer tevreden over hem'

23-05-2022 18:31

Jordan Teze heeft zijn contract bij verlengd. De jeugdexponent van de Eindhovenaren heeft zijn in 2024 aflopende contract verlengd tot en met medio 2025.

Technisch directeur John de Jong is dolblij met het verlengen van de verdediger. "We zijn zeer tevreden over Jordan", laat de beleidsbepaler optekenen door Voetbal International. "Ik zie hem als een centrale verdediger die ook rechtsback kan spelen. Maar hij heeft op die eerste plek zijn kans echt gepakt. Ook omdat wij in de winterstop geen vervanger hebben gehaald voor Ramalho."

Teze begon het seizoen niet opperbest en moest in eerste instantie Phillipp Mwene voor zich dulden op de rechtsbackpositie. Uiteindelijk knokte het talent zich als centrale verdediger sterk terug in de tweede seizoenshelft. Dit kwam mede door de blessure van André Ramalho. Zijn sterke spel leverde hem zelfs een plekje in de voorselectie van Oranje op.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!