Reactie

Veerman begrijpt keuze van zijn trainer niet: 'Ik ben niet blij, dat is duidelijk'

Veerman begrijpt keuze van zijn trainer niet: 'Ik ben niet blij, dat is duidelijk'

23-10-2021 21:25

Henk Veerman werd door trainer Johnny Jansen op de bank gezet voor de uitwedstrijd bij FC Utrecht en daar had de spits moeite mee. Hij is benieuwd wat hij moet verbeteren om zijn basisplaats terug te verdienen.

Tegen Ajax speelde de sterke Volendammer geen al te beste wedstrijd, maar dat kan volgens hem niet de enige reden zijn geweest. "Als de trainer vindt dat ik te weinig breng, dan zal hij dat niet over één wedstrijd zeggen", vertelt hij na afloop van het met 2-1 verloren treffen in de Domstad tegenover ESPN. "Als hij dat vindt, dan moet ik dat aan gaan passen."

Veerman is er uiteraard niet blij mee. "Ik heb geen idee wat ik extra moet brengen, maar dat gaan we maandag op de beelden bekijken. Dan zullen we het wel zien. Je kan altijd meer brengen, maar als de trainer je eraf haalt terwijl jij degene bent die de doelpunten maakt, dan is dat enorm zuur. Daar ben ik niet blij mee en dat mag wel duidelijk zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!