Nieuws

Villa-doelman belaagd door City-'fans': 'Onmiddellijk onderzoek ingesteld'

Villa-doelman belaagd door City-'fans': 'Onmiddellijk onderzoek ingesteld'

22-05-2022 21:42

Bizarre taferelen na afloop van het duel tussen Manchester City en Aston Villa (3-2). Na het laatste fluitsignaal, waardoor The Citizens zich tot kampioen van Engeland kroonde, vond er een pitch invasion plaats. Daarbij moest doelman Robin Olsen van de bezoekers het ontgelden.

Na het laatste fluitsignaal bestormen 'fans' van City het veld. Uit de beelden komt duidelijk naar voren dat de Zweedse doelman wordt belaagd en een klap krijgt. Inmiddels heeft Aston Villa via een statement laten weten dat Olsen 'compleet in orde' is. Wel geeft de club aan te willen onderzoeken of er sprake was van een bewuste actie of een ongeluk. Afgaande op de beelden lijkt het te gaan om een bewuste daad.

De kersverse kampioen van Engeland liet ook van zich horen. 'Manchester City wil haar oprechte excuses aanbieden aan Aston Villa-doelman Robin Olsen, die na het laatste fluitsignaal bij de wedstrijd van vandaag werd aangevallen toen fans het veld betraden', schrijft de club op de eigen website. 'De club heeft onmiddellijk een onderzoek ingesteld en zodra is vastgesteld wie de dader is, zal hem een stadionverbod voor onbepaalde tijd worden opgelegd.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie