Nieuws

PSV neemt definitief afscheid van Mvogo, doelman keert terug naar Leipzig

PSV neemt definitief afscheid van Mvogo, doelman keert terug naar Leipzig

20-05-2022 18:17 Laatste update: 18:30

Yvon Mvogo gaat PSV definitief verlaten, dat bevestigt de club op de eigen kanalen. De doelman keert terug naar RB Leipzig, waar hij nog over een eenjarig contract beschikt.

PSV bedankt de doelman voor bewezen diensten op de officiële kanalen. Er gingen geruchten dat de Eindhovenaren serieus nadachten over een langer verblijf van Mvogo. Dat zal dus niet gebeuren en dus keert de goalie terug naar Duitsland, waar hij tot 2023 vastligt bij Leipzig  

Mvogo hoopt komend seizoen ergens de eerste doelman te worden en lijkt daar bij Leipzig geen uitzicht op te hebben. Een vertrek ligt dus voor de hand. Mvogo stond bij PSV 53 keer onder de lat en hield zeventien keer de nul. Na de komst van Joël Drommel verloor hij zijn basisplek in het elftal. In de laatste wedstrijden van het seizoen won hij deze weer terug en pakte hij met PSV de KNVB beker.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!