Nieuws

Rangnick over Ten Hag: 'Ik kijk ernaar uit om hem te spreken en te leren kennen'

Rangnick over Ten Hag: 'Ik kijk ernaar uit om hem te spreken en te leren kennen'

20-05-2022 16:17

Ralf Rangnick kijkt uit naar de ontmoeting met Erik ten Hag. Het tweetal heeft online al wat contact met elkaar gehad, maar gaan elkaar uiterlijk komende maandag in levende lijve ontmoeten. 

Ten Hag is al volop bezig met de voorbereidingen op komend seizoen en daar kan hij de hulp van de interim-manager van Manchester United goed bij bij gebruiken. "We hebben via WhatsApp al contact gehad", laat de Duitser weten op zijn laatste persconferentie. "Hopelijk zien we nog kans om elkaar nog persoonlijk te spreken. Dit weekend of uiterlijk maandag. Ik kijk ernaar uit om hem te spreken en hem te leren kennen."

Rangnick is ervan overtuigd dat Manchester United binnen een aantal seizoenen weer mee kan doen om de prijzen. "Als we de juiste spelers met de juiste mentaliteit binnenhalen, ben ik er zeker van dat deze club terug naar de top kan. Dat gebeurt misschien gebeurt niet na één transferwindow, maar in de komende twee of drie."

Manchester United speelt zondag de laatste wedstrijd van het seizoen. Om 17.00 uur neemt de nieuwe werkgever van Ten Hag het op tegen Crystal Palace. United moet winnen om verzekerd te zijn van een Europa League-ticket. Bij een gelijkspel of nederlaag is de ploeg van Rangnick afhankelijk van het resultaat van nummer zeven West Ham United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!