Nieuws

Klopp verwacht spoedig terugkeer Van Dijk en Salah: 'De jongens maken stappen'

Klopp verwacht spoedig terugkeer Van Dijk en Salah: 'De jongens maken stappen'

20-05-2022 14:17 Laatste update: 14:25

Jürgen Klopp kan naar alle waarschijnlijkheid in de Champions League-finale beroep doen op Virgil van Dijk en Mohamed Salah. Het tweetal viel tijdens de gewonnen FA Cup-finale geblesseerd uit, maar lijkt op tijd fit te zijn voor de eindstrijd tegen Real Madrid.

Klopp verwacht dat hij in de finale van het miljardenbal beroep kan doen op Van Dijk en Salah. "Het ziet er allemaal goed uit, de jongens maken stappen", laat de Duitse oefenmeester weten op de persconferentie.

Hij weet nog niet of het tweetal ook al inzetbaar is op de slotdag van de Premier League. Daarnaast zijn Fabinho en Joe Gomez ook twijfelgevallen voor de wedstrijd tegen Wolves. "Ik heb geen idee wat we komend weekend met ze doen. Het heeft mijn voorkeur dat ze zondag allemaal spelen om ritme op te doen of in ieder geval op de bank zitten, maar ik weet niet of dat mogelijk is."

Komende zondag moet Liverpool winnen om kans te maken op de landstitel. Dan zal Koploper Manchester City wel punten moeten verspelen. De ploeg van Pep Guardiola heeft namelijk één punt voorsprong op de ploeg van Klopp, waardoor zij zich met een overwinning kronen tot kampioen van Engeland. The Citizens spelen in eigen huis tegen Aston Villa.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!