Nieuws

Ajax-doelman vertrekt na negen jaar uit Amsterdam: 'Het is tijd voor iets nieuws'

Ajax-doelman vertrekt na negen jaar uit Amsterdam: 'Het is tijd voor iets nieuws'

19-05-2022 19:24

Calvin Raatsie gaat Ajax na negen jaar verlaten. Het contract van de jonge doelman loopt deze zomer af en wordt niet verlengd.

De twintigjarige goalie was bij Jong Ajax niet verzekerd van een basisplaats en leek dat op korte termijn ook niet te kunnen bemachtigen. John Heitinga verkoos zowel Jay Gorter als Charlie Setford boven de vertrekkende Raatsie, die in het verleden nog als groot talent werd gezien. Hij maakte indruk als jeugdinternational op het WK Onder 17.

Raatsie reageert op Instagram op zijn vertrek. 'Na negen jaar bij Ajax is het tijd voor iets nieuws, in deze fase van mijn carrière', begint de doelman. 'Ik heb hier veel geleerd, mooie momenten beleefd, veel prijzen gewonnen en hele goede vrienden gemaakt. Ik wil Ajax, trainers, teamgenoten en alle anderen bedanken die mij hebben geholpen om de persoon en speler te worden die ik nu ben.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Calvin Raatsie (@calvinraatsie)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!