Nieuws

FC Emmen slaat slag en verlengt contract met sterkhouder: 'Sfeer is fantastisch'

FC Emmen slaat slag en verlengt contract met sterkhouder: 'Sfeer is fantastisch'

19-05-2022 14:43

Lorenzo Burnet heeft overeenstemming bereikt met FC Emmen over een nieuw contract. De linksback heeft getekend voor één jaar met een optie voor een extra seizoen.

Sinds 2019 komt Burnet uit voor FC Emmen, dat komend seizoen door het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie weer in de Eredivisie te bewonderen is. Tussendoor verliet de vleugelverdediger de club uit Drenthe voor één jaar toen hij uitkwam voor het Deense HB Køge.

Als basisspeler in de formatie van trainer Dick Lukkien speelde Burnet afgelopen seizoen 31 wedstrijden waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf. "Ik heb er zin in om weer met FC Emmen de Eredivisie in te gaan", vertelt de verdediger op de clubsite. "Het afgelopen seizoen was simpelweg geweldig. Een leuke spelersgroep, fantastische sfeer in het stadion, periodes gepakt, gepromoveerd en ook nog eens kampioen geworden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!