Nieuws

Dijkhuizen is er nog niet gerust op: Zat toen zelf op de tribune bij Barcelona

Dijkhuizen is er nog niet gerust op: "Zat toen zelf op de tribune bij Barcelona"

19-05-2022 08:15 Laatste update: 08:19

Excelsior deed gisteren meer dan goede zaken in de race om de promotie naar de Eredivisie. De Rotterdammers wonnen met 3-0 van Heracles Almelo, maar trainer Marinus Dijkhuizen blijft op zijn hoede.

Of het nog mis kan gaan na de 3-0 van woensdag? "Ja, dat kan altijd. We hebben genoeg historische wedstrijden meegemaakt", zegt Dijkhuizen tegen ESPN. "Ik heb zelf op de tribune gezeten bij FC Barcelona (tegen Paris Saint-Germain, de 6-1, red.) en zag mijn buurman tien minuten voor tijd vertrekken. Ik denk dat hij nog spijt heeft. Je moet altijd je kop erbij houden. Zaterdag afmaken, dat wel. We moeten nu goed herstellen.”

Evenals zijn trainer is topschutter Thijs Dallinga er ook nog niet gerust op, maar aan vertrouwen geen gebrek. "Of het genoeg is? Dat is afwachten, maar 3-0 is een hele goede uitgangspositie. We gaan het zien en hebben alle vertrouwen erin", zegt hij bij de NOS.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!