Nieuws

Nederlander zit op zijn plek in Frankrijk: Geen trek om terug te keren naar NL

Nederlander zit op zijn plek in Frankrijk: "Geen trek om terug te keren naar NL"

18 May - 23:45
0

Branco van den Boomen is een van de redenen van de promotie van Toulouse naar de Franse Ligue 1. De middenvelder denkt dat de Fransen zouden meedraaien in de suptop van de Eredivisie, maar denkt dat een transfer naar de top-drie iets te ver boven zijn niveau ligt.

Toulouse keert na één seizoen Ligue 2 weer terug op het hoogste niveau in Frankrijk en Van den Boomen werd zelfs uitgeroepen tot beste speler van de competitie. Waar Toulouse zou spelen in de Eredivisie? "Dat vind ik lastig om te zeggen, maar ik denk dat we tussen plek vijf en acht moeten kunnen spelen in de Eredivisie", zegt Van den Boomen tegen Ziggo Sport.

Dan moet Van den Boomen toch meekunnen bij een topclub in de Eredivisie?, stelt de verslaggever. "Ik heb er niet echt trek in om terug te keren in Nederland. Natuurlijk zou ik een topdrie-club mooi vinden, maar ik denk niet dat dat realistisch."

"Ik heb het heel erg naar mijn zijn in Toulouse, mede door dit fantastische seizoen. Mijn gezin is hier gecreërd, zeg maar. Mijn vrouw was het eerste jaar zwanger en we hebben nu een jaar hier doorgebracht. Frankrijk heeft mij ook veel mooie dingen gebracht."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie