Nieuws

Jong Ajax-verdediger kondigt transfer vroegtijdig aan: 'Wir leben dich'

Jong Ajax-verdediger kondigt transfer vroegtijdig aan: 'Wir leben dich'

18-05-2022 21:51

Steven van der Sloot gaat een mooie stap maken. De negentienjarige verdediger van Jong Ajax zal vanaf komend seizoen aan de slag gaan bij Schalke 04, dat onlangs de Tweede Bundesliga verruilde voor het hoogste Duitse niveau.

De verdediger trad met dit nieuws naar buiten via Instagram. ‘Wir leben dich’, doelend op één van de Schalke-klassiekers. Opvallend genoeg moeten zowel Ajax als Schalke de transfer nog bevestigen, maar dat weerhoudt Van der Sloot niet. 'Nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen, blij dat ik mag tekenen bij Schalke 04', klinkt het.  

Van der Sloot is sinds 2019 actief in de jeugdopleiding van Ajax, nadat hij de pikante overstap had gemaakt vanuit Feyenoord. De verdediger speelde in het seizoen 2021/2021 zijn debuutwedstrijd voor Jong Ajax, en voegde daar in het verloop nog twaalf wedstrijden aan toe. Of hij zich aansluit bij de beloften of de hoofdmacht van Schalke, is nog niet duidelijk.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steven Ako Van Der Sloot (@stevenvdsloot_)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!