Nieuws

Terneergeslagen Hoogma: Het was helemaal niks, gewoon heel slecht van ons

Terneergeslagen Hoogma: "Het was helemaal niks, gewoon heel slecht van ons"

18 mei - 21:40 Laatste update: 21:57
1

Heracles zakte woensdag gigantisch door het ijs tegen Excelsior (3-0) en lijkt hiermee zo goed als zeker gedegradeerd te zijn. Aanvoerder Justin Hoogma verscheen terneergeslagen voor de camera's van ESPN

Hoogma, die normaal gesproken fris voor de camera's verschijnt, is duidelijk. "Het is echt helemaal niks, gewoon heel slecht van ons." Op de vraag hoe dit toch kan, moet hij het antwoord schuldig blijven. "Ik heb er geen verklaring voor. We worden gewoon weggesepeeld, het is gewoon niet goed genoeg. Zowel verdedigend als aan de bal is het veel te weinig, ik weet niet zo goed wat ik nog verder kan zeggen."

Heracles ging volgens Hoogma met goede moet de play-offs in. "We nemen ons voor om er alles aan te doen en weten hoe belangrijk het is om te knokken voor lijfsbehoud. En dan speel je zo'n pot. Of het nou aan kwaliteit of vorm ligt, ik weet het niet", aldus de aanvoerder. 

De rug moet snel worden geregt, weet ook Hoogma. "We hebben nog een kans, ondanks dat we onszelf in een slecht positie hebben gewerkt. Zo lang je kans hebt, moet je er vol voor blijven gaan", vervolgt de verdediger, die nog geloof heeft in een stunt. "Opgeven is geen optie, natuurlijk geloof ik er nog in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie