Nieuws

Feyenoord ziet obstakel naast prijskaartje: De interesse is alleen maar gegroeid

Feyenoord ziet obstakel naast prijskaartje: "De interesse is alleen maar gegroeid"

18 May - 21:19 Laatste update: 21:55
1

Feyenoord hoopt nog altijd om Cyriel Dessers definitief over te nemen van KRC Genk. De Rotterdammers moeten vier miljoen euro neerleggen om de Belg definitief naar Rotterdam te halen, maar dat is niet het enige obstakel. Volgens technisch directeur Frank Arnesen moet er nog altijd een persoonlijk akkoord bereikt worden.

Arnesen is niet op zijn achterhoofd gevallen, en had dit alvorens de komst van Dessers al willen regelen. ''Doordat zijn transfer echt pas enkele minuten voor het sluiten van de transferdeadline tot stand kwam, was daar geen tijd meer voor'', vertelt de Deen in gesprek met Voetbal International. ''Hij zat al in Madrid, zou bij Léganes gaan tekenen, toen ik zijn agent aan de lijn kreeg. 'Het ziet ernaar uit dat het toch niet doorgaat, zoeken jullie nog een spits?'''

''Die zochten we zeker'', vervolgt Arnese. ''Ik zei: neem hem mee naar een hotel, wij regelen de rest. Onze huisjurist Joris van Bentem is toen als een raket aan het werk gegaan om alle formaliteiten op tijd rond te breien. Om vijf voor twaalf was alles rond, maar met Cyriel konden we geen afspraken meer maken over een eventueel toekomstig contract", waardoor Arnesen nu dus extra tijd in het Dessers-dossier moet steken.

''Je begrijpt dus dat we nog alle zeilen bij moesten zetten om zijn tijdelijke overgang überhaupt op tijd rond te krijgen.” Tot de overgang van Dessers kwam het uiteindelijk, en wat voor een. “Bovendien had weinigen tot niemand kunnen voorzien dat hij het nu zó goed zou doen. Intussen is de interesse voor hem alleen maar gegroeid.'' Dessers kan er ook voor kiezen om elders in Europa aan te slag te gaan, maar na de finale gaan de partijen om te tafel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie