Nieuws

FC Utrecht-afscheid nabij: De kans is groter dat ik vertrek dan dat ik blijf

FC Utrecht-afscheid nabij: "De kans is groter dat ik vertrek dan dat ik blijf"

18 May - 19:50
0

Joris van Overeem is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste wedstrijden als speler van FC Utrecht. De 27-jarige middenvelder loopt deze zomer uit zijn contract en lijkt niet van plan om deze te gaan verlengen.

Van Overeem speelt met Utrecht nog maximaal vier wedstrijden, in de race om een Europees ticket. Op de vraag of dit als zijn afscheidstoernooi kan worden gezien, is hij duidelijk. "Ja. Ik moet wel zeggen, en dat is geen flauwekul, ik ben wel alleen met deze wedstrijden bezig”, aldus Van Overeem die al sinds 2018 in de Galgenwaard speelt. "De kans is groter dat ik vertrek dan dat ik blijf", zegt hij in gesprek met RTV Utrecht

De middenvelder, die in maart al werd gelinkt aan een avontuur bij het Israelische Maccabi Tel Aviv, wil op een mooie manier afscheid nemen van het Utrecht-publiek. “Het winnen van de play-offs is zeker het doel. Het is wel een raar seizoen omdat we al heel lang weten dat we de play-offs gaan spelen. We hadden een soort tussenfase. Maar de play-offs staan nu voor de deur en we zijn er klaar voor", besluit Van Overeem.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie