Nieuws

Mogelijke Real-transfer laat Verratti schrikken: Daar kreeg ik buikpijn van

Mogelijke Real-transfer laat Verratti schrikken: "Daar kreeg ik buikpijn van"

18-05-2022 19:30

De toekomst van Kylian Mbappé is ook hét gespreksondewerp in de kleedkamer van de selectie van Paris Saint-Germain. Collega Marco Veratti kwam ter oren dat de Fransman in Madrid is gesignaleerd.

Een transfer van Mbappé naar Real Madrid staat al sinds tijden in de sterren geschreven. Toen hij onlangs met teamgenoot Achraf Hakimi in Madrid werd gezien, gingen de alarmbellen van de media af. "Ik had een vrije dag en ik kreeg meldingen dat hij in Madrid was, daar kreeg ik buikpijn van", lacht Verratti in gesprek met Le Parisien. "Ook al vertelde hij me naderhand: geen zorgen, ik was op vakantie. Maar we zullen afwachten."

Het heeft er steeds meer de schijn van dat Mbappé zijn aflopende contract bij PSG niet gaat verlengen. Verratti zou er stevig van balen. "Hij weet hoe ik erover denk, hij is momenteel één van de beste spelers op de planeet. Ik zou een slechte adviseur zijn, of in elk geval een niet objectieve adviseur."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!