Nieuws

'Van Bommel bijna rond met Antwerp, Ulderink wordt nieuwe rechterhand'

'Van Bommel bijna rond met Antwerp, Ulderink wordt nieuwe rechterhand'

18 mei - 18:08
1

Mark van Bommel nadert een akkoord met Royal Antwerp als hoofdtrainer. De Nederlander gaat binnenkort een contract van twee jaar tekenen, weet Het Laatste Nieuws te melden. Racing Genk was ook geïnteresseerd in de voormalig speler, maar is inmiddels afgehaakt.

De Belgische krant weet het zeker: 'Rood-wit wordt nog een beetje meer oranje. In navolging van Marc Overmars komt ook Mark van Bommel de rangen van de The Great Old vervoegen', schrijft Het Laatste Nieuws. Het enige wat nog rest is het afronden van de laatste details. Binnenkort zal de club, waar Marc Overmars ook al naartoe vertrok, het nieuws bekendmaken over een tweejarig contract.

Van Bommel werd dit jaar ontslagen als hoofdtrainer bij VfL Wolfsburg na teleurstellende resultaten. De oud-speler was ook in beeld bij Racing Genk, maar is inmiddels 'niet langer kandidaat'. 'Hij werd aangeboden bij Racing Genk, dat hem zeker interessant vond, maar kiest uiteindelijk voor Antwerp', schrijft de Belgische krant. Het medium bevestigt ook dat Andries Ulderink, die wegens een 'verschil in inzicht' bij FC Twente vertrok, de nieuwe rechterhand wordt van Van Bommel. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie