Nieuws

'Saddiki verlaat Willem II na degradatie en strijkt neer bij Qatarese club'

'Saddiki verlaat Willem II na degradatie en strijkt neer bij Qatarese club'

18 May - 17:33 Laatste update: 17:55
1

Dries Saddiki verlaat definitief de velden van Tilburg. De 25-jarige middenvelder verlengde zijn aflopende contract niet bij Willem II. Bronnen bevestigen nu dat Saddiki aan de slag bij Umm Salal SC uit Qatar. 

Dat weet het Brabants Dagblad te melden. Saddiki arriveerde in 2018 bij de Tricolores en kwam over van Fortuna Sittard. Het contract van Saddiki loopt dit jaar af en de middenvelder wil niet verlengen bij de Tilburgers. Umm Salal, de plek waar Saddiki naar vertrekt, staat zesde in de Qatarese hoogste divisie, waar twaalf ploegen strijden. 

Willem II meldde in maart nog dat de club in gesprek zou gaan met Saddiki over een nieuw contract. 'Het voor 1 april formeel opzeggen van aflopende contracten die tussentijds zijn verlengd is conform de CAO gebruikelijk in de voetbalsector. Het betekent niet dat spelers met een opgezegd contract de club gaan verlaten', schreef de Tilburgse club destijds op de clubwebsite. Saddiki speelde het afgelopen seizoen vrijwel elke wedstrijd en was in de Eredivisie goed voor twee doelpunten en twee assists. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie