Nieuws

De Mos kritisch na plagerige PSV-felicitaties: 'Dit is meer Calimero-gedrag'

De Mos kritisch na plagerige PSV-felicitaties: 'Dit is meer Calimero-gedrag'

18 May - 17:08 Laatste update: 17:09
0

Aad de Mos kan het niet waarderen dat PSV met een knipoog Ajax feliciteerde met de landstitel. De Eindhovenaren verwezen in hun bericht onder meer naar de VAR en de uitbal van Daley Blind in de wedstrijd tussen Ajax en PSV. De Mos vindt dat PSV beter zijn verlies moet nemen. 

Dat stelt de analist en oud-trainer in de pocast Twee Viertje. "Ajax heeft de eerste helft van de competitie wonderschoon voetbal gespeeld met fantastische uitslagen", begint De Mos. "Een fantastische ronde gespeeld in de Champions League, in de groepsfase alle wedstrijden gewonnen. Het kon niet stuk bij Ajax en toen is er wat zand in de machine gekomen, Op basis van blessures. Dit is meer het Calimero-gedrag van PSV."

Volgens De Mos had trainer Roger Schmidt net de pech dat Ajax dit seizoen als een huis stond in de eerste seizoenshelft. "Ik heb hetzelfde meegemaakt in mijn periode bij PSV. Als je in een periode bij PSV werkzaam bent en je hebt toevallig een gouden generatie van Ajax met een gouden trainer tegenover je, dan kun je wel eens naast de hoofdprijs grijpen. Dat heeft hij gehad met Ten Hag", beweert De Mos. 

Beide trainers vertrekken nu bij Ajax en PSV, waardoor de weg weer open ligt, denkt de oud-trainer. "Laten we voor PSV hopen dat het volgend jaar een nieuw succes gaat worden met Van Nistelrooij tegen Schreuder", sluit hij af. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie