Nieuws

United-spelers kijken uit naar komst Ten Hag: 'Geweldige dingen in Europa gedaan'

United-spelers kijken uit naar komst Ten Hag: 'Geweldige dingen in Europa gedaan'

18 May - 15:54
1

Anthony Elanga en Scott McTominay kijken er naar uit om met Erik ten Hag samen te werken bij Manchester United. De twee Red Devils zijn onder de indruk van de prestaties van de Ajax-trainer en zijn door de komst van de Haaksberger extra gemotiveerd voor het volgende seizoen. 

Elanga en McTominay spreken hun lof uit over de Nederlander in gesprek met Sky Sports. Elanga is onder de indruk van Ajax in Europa. "Je kon zien hoe ze speelden in de Champions League, niet alleen in dit seizoen, maar ook in het vorige seizoen. In de nationale competities doen ze het ook geweldig, maar in Europa zijn er records neergezet. Hij geeft jonge spelers ook de kans. Hij kan zijn ideeën zeker overbrengen naar ons elftal en daar kijk ik naar uit", zegt de Zweedse vleugelspeler, die al bekend is met de jeugd van Ajax. "Toen ik in het Onder 17 speelde op het EK, heb ik ook even met hen gesproken, dat was allemaal erg positief."

McTominay weet dat het seizoen er bijna opzit, maar door de komst van Ten Hag is de middenvelder extra gemotiveerd. "Normaliter zet je de knop even uit tijdens vakanties, maar ik wil zo fit mogelijk zijn voor de nieuwe trainer. Je bent altijd over het volgende seizoen aan het denken en wil zo goed mogelijk beginnen met de nieuwe trainer, dat zal Anthony (Elanga, red.) ook beamen. Voetbal is je leven", sluit McTominay af. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie