Nieuws

'Dybala-geruchtentrein dendert door: Argentijn koopt huis in Milaan vlakbij Inter'

'Dybala-geruchtentrein dendert door: Argentijn koopt huis in Milaan vlakbij Inter'

18 May - 15:25 Laatste update: 15:26
1

Paolo Dybala lijkt onderweg naar Internazionale, maar ontkende onlangs de geruchten van een overstap naar de Nerrazurri. Italiaanse media melden echter dat de Argentijn een huis heeft gekocht in Milaan, dat zich vlak bij het complex van Inter bevindt. 

Dat weet onder meer Calciomercato te melden. Dybala zou vorige maand al het contract voor de woning hebben afgesloten en kan de komende weken intrekken. Beppe Marotta, de directeur van Internazionale, heeft al maandenlange gesprekken met de aanvaller en staat op het punt een formeel bod te doen. Dybala heeft inmiddels zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Juventus en stond na afloop met tranen in zijn ogen afscheid te nemen van het stadion en het publiek. 

Dybala maakte tussen 2012 en 2015 een sterke indruk in het roze short van US Palermo en verdiende daarmee een overstap naar de Oude Dame. De Argentijn was enkele seizoenen lang samen met Cristiano Ronaldo de sterkhouder van Juve, maar Dybala komt minder in de plannen voor van trainer Simone Inzaghi en besloot zijn contract, dat eind juni afloopt, niet te verlengen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie