Nieuws

Na twintigjarige carrière bij onder meer Liverpool vindt Skrtel het mooi geweest

Na twintigjarige carrière bij onder meer Liverpool vindt Skrtel het mooi geweest

18-05-2022 14:45 Laatste update: 14:48
1

Martin Skrtel heeft het einde van zijn carrière aangekondigd. De verdediger, die tussen 2008 en 2016 voor Liverpool uitkwam, speelt momenteel in zijn vaderland bij Spartak Trnava.

De Slowaak kondigt op Instagram aan dat de wedstrijd tegen FC DAC zijn laatste wedstrijd in zijn loopbaan wordt. Zodoende eindigt de twintigjarige professionele loopbaan van Skrtel na zaterdag. 'Door langdurige rugklachten is het voor mij onmogelijk om te blijven spelen, daarom heb ik deze beslissing moeten nemen', legt de mandekker uit in de Instagram-post.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martin Skrtel OFFICIAL (@martin37skrtel)

'Ik wil al mijn clubs, coaches, ploeggenoten en alle fans uit alle landen waar ik ooit heb gespeeld bedanken', vervolgt hij. In zijn carrière kwam hij eerst uit voor AS Trencin en FC Zenit, voordat hij in 2008 bij The Reds tekende. Nadat Jürgen Klopp manager werd op Anfield Road, werd besloten dat Skrtel mocht vertrekken. In de acht seizoenen bij Liverpool kwam hij maar liefst tot 242 officiële optredens.

Daarna kwam hij nog uit voor Fenerbahçe, Atalanta Bergamo en Istanbul Başakşehir, waarna hij in 2021 terugkeerde naar zijn geboorteland. 'Dank aan mijn vrouw, zoon, ouders, familie voor het bij me blijven en me steunen al deze jaren', besluit Skrtel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!