Nieuws

'NEC wil opnieuw stunten op de transfermarkt en informeert naar Locadia'

'NEC wil opnieuw stunten op de transfermarkt en informeert naar Locadia'

18-05-2022 14:11 Laatste update: 14:15
2

NEC wil opnieuw stunten op de transfermarkt. De Gelderlander weet dat de Nijmegenaren bij Jürgen Locadia hebben geïnformeerd of hij oren heeft naar een terugkeer in de Eredivisie.  

Over een aantal weken is Locadia transfervrij wanneer zijn contract bij Bundesliga-club VfL Bochum afloopt. Het is echter hoogst twijfelachtig of NEC aan de salariseisen van de 28-jarige spits kan voldoen. Het zou niet voor het eerst zijn dat de Gelderse club voor een stunt zorgt op de transfermarkt: in de zomer werd Lasse Schöne gecontracteerd, waar in januari Wilfried Bony werd gehaald.

Naar verluidt neemt geldschieter Marcel Boekhoorn een deel van het salaris van het duo voor zijn rekening. Mogelijk moet de puissant rijke ondernemer dus ook zijn portemonnee trekken voor Locadia. Slechts twee keer was de aanvaller trefzeker in de Bundesliga. Daar had hij dertien optredens voor nodig. Saillant detail is dat hij wist te scoren tegen de nummer één en twee van Duitsland: respectievelijk Bayern München en Borussia Dortmund.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!