Nieuws

'Met succes geopereerde Zahavi heeft over belangstelling niet te klagen'

'Met succes geopereerde Zahavi heeft over belangstelling niet te klagen'

18 mei - 13:38 Laatste update: 14:16
2

Eran Zahavi wacht in de zoektocht naar een nieuwe club eerst een herstelperiode. De Israëlische aanvaller is met succesvol geopereerd nadat hij op een training vorige week ongelukkig in botsing kwam met een teamgenoot.

Onlangs werd duidelijk dat het huwelijk tussen Zahavi en PSV na twee jaar eindigt. Het is nog niet duidelijk waar de spits zijn carrière vervolgd, van een afscheid als prof is in ieder geval nog geen sprake. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft hij 'meerdere voorstellen uit het buitenland' in beraad. 'Operatie geslaagd. Ik zie jullie snel op het veld', schrijft Zahavi zelf in een Instagram-post.

Het regionale blad stelt dat de belangstelling vanuit zijn moederland en Brazilië het meest concreet zijn. In zijn twee seizoenen bij PSV kan Zahavi uitstekende cijfers overleggen. In 79 officiële wedstrijden schoot hij 37 keer met scherp en fungeerde hij zestien keer als aangever. Met de Eindhovenaren won hij twee prijzen: zowel de Johan Cruijff Schaal als de KNVB Beker werden dit seizoen een prooi voor de Brabanders.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eran Zahavi (@eranzahavi)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
Ten Hag op de voet volgen? Beluister The King of Manchester-podcast hierboven óf via Spotify!

Plaats een reactie