Nieuws

'Volgende Ajax-verdediger toegevoegd aan wensenlijstje Manchester United'

'Volgende Ajax-verdediger toegevoegd aan wensenlijstje Manchester United'

18 May - 13:14
1

Sinds bekend is dat Erik ten Hag de nieuwe manager van Manchester United is, gonst het van de geruchten over welke Ajax-spelers de Oldenzaler mee wil nemen naar Engeland. Lisandro Martínez is aan het lijstje toegevoegd, meldt The Telegraph.

Na afloop van het seizoen waarin de Amsterdammers zich tot kampioen kroonde werd de Argentijn verkozen tot Speler van het Jaar van Ajax. Zijn huidige contract loopt nog door tot medio 2025 waardoor er een flinke transfersom op tafel moet komen. Eén van de doelwitten om de defensieve zorgen te verlichten bij United is Martínez, weet The Telegraph.

Momenteel staan met Harry Maguire, Raphaël Varane en Victor Lindelöf niet de meest wendbare en snelle verdedigers onder contract bij The Mancunians. Met zijn snelheid past Martínez uitstekend in het profiel van een mandekker die nog niet op Old Trafford te bewonderen is. Er zou een prijskaartje van dertig miljoen euro om de nek van de Ajacied hangen.

Naast de Argentijnse Slager zou ook Jurriën Timber op de nominatie staan om naar Engeland te verhuizen. Daarbij wordt Frenkie de Jong eveneens nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar de industriestad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie