Nieuws

Kersvers technisch directeur Willem II: 'We zijn enthousiast over Kevin'

Kersvers technisch directeur Willem II: 'We zijn enthousiast over Kevin'

18-05-2022 11:39 Laatste update: 11:57

Kevin Hofland en Willem II gaan spoedig in gesprek met als insteek om de samenwerking te verlengen. De oefenmeester stapte aan het einde van het seizoen in bij de Tilburgers, maar wist ondanks een indrukwekkende eindsprint de Tricolores niet voor de Eredivisie te behouden.

Zeven punten uit de laatste drie duels waren niet genoeg voor Willem II om op het hoogste niveau van Nederland actief te blijven. Op de laatste speeldag werd degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie, ondanks een 3-0 overwinning op FC Utrecht, een feit. "We gaan als eerste met Kevin praten", reageert de dinsdag aangestelde technisch directeur Teun Jacobs tegen Voetbal international.

"We zijn enthousiast over Kevin en Reinier (Robbemond, de assistent-trainer, red.) hier", vervolgt de beleidsbepaler. Vanuit de media vernam Jacobs dat Hofland zelf ook wel oren heeft naar een langer verblijf bij Willem II. "Kevin heeft zelf ook aangegeven te willen luisteren, heb ik gelezen."

De doelstelling voor komend seizoen is om direct terug te keren naar de Eredivisie. Daarvoor is het volgens Jacobs van belang dat er snel duidelijkheid komt welke trainer er met ingang van komend seizoen voor de groep staat in Tilburg. "Onze prioriteit is nu om de technische staf samen te stellen. En daarna om met de trainer en staf de selectie in te gaan vullen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!