Nieuws

'Ten Hag komt in zoektocht naar versterkingen uit bij transfervrije Belg'

'Ten Hag komt in zoektocht naar versterkingen uit bij transfervrije Belg'

18 May - 10:42 Laatste update: 11:04
4

Axel Witsel gaat zijn aflopende contract bij Borussia Dortmund niet verlengen, waardoor hij bijna zijn handen vrij heeft voor een nieuwe uitdaging. Het Duitse Der Westen weet dat er belangstelling staat van twee topploegen uit de Premier League.

Zowel Manchester United als Tottenham Hotspur zouden de ervaren Rode Duivel (33) maar wat graag binnen willen hengelen. De defensieve middenvelder speelde 145 wedstrijden voor Die Borussen, alhoewel zijn rol in de laatste weken van het seizoen beperkter was.

Bij Manchester United zwaait na dit seizoen Nemanja Matic af. Witsel is eveneens een speler van hetzelfde kaliber als de 34-jarige Serviër, waardoor hij op papier een prima opvolger lijkt. Daarnaast staat op Old Trafford Jadon Sancho onder contract. Met de jonge Engelsman speelde de international succesvol samen bij BVB.

Het Duitse medium weet met zekerheid te zeggen dat een terugkeer naar zijn vaderland nog niet tot de mogelijkheden behoort voor Witsel. In januari waren naar verluidt Juventus en Galatasaray nog geïnteresseerd in de middenvelder, het is niet duidelijk of daar op dit moment nog steeds sprake van is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie