Nieuws

'Pogba twijfelt tussen megasalaris óf een terugkeer bij zijn oude liefde Juventus'

'Pogba twijfelt tussen megasalaris óf een terugkeer bij zijn oude liefde Juventus'

18-05-2022 10:30
2

Paul Pogba heeft een eventuele overgang naar Manchester City definitief afgewezen. De 29-jarige middenvelder loopt over enkele weken uit zijn contract bij Manchester United en staat in de nadrukkelijke belangstelling van zowel Juventus als Paris Saint-Germain.

Voordat Pogba in 2016 naar Old Trafford toog speelde hij al voor De Oude Dame. Destijds ontvingen zijn een recordbedrag voor de Fransman: 105 miljoen euro. Zes jaar na zijn vertrek lonkt een terugkeer. Volgens Fabrizio Romano is de international 'gevleid' door de interesse van zijn oude liefde en neemt hij zijn tijd om na te denken.

De Italiaanse transferspecialist weet zeker dat Pogba in ieder geval niet voor Manchester City gaat tekenen. Bij PSG kan de spelmaker een veelvoud van het salaris toucheren dat Juventus hem bereid is om te bieden. 'Paul neemt zijn tijd, de gesprekken met beide clubs lopen altijd nog', schrijft Romano in een Tweet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!