Nieuws

FC Twente wil opheldering: 'We willen van Andries horen hoe het precies zit'

FC Twente wil opheldering: 'We willen van Andries horen hoe het precies zit'

18 May - 10:03
0

Over het vertrek van Andries Ulderink bij FC Twente is het laatste woord nog niet gesproken. De assistent-trainer kwam dinsdag contractontbinding overeen en gaat naar alle waarschijnlijkheid spoedig aan de slag als assistent bij Royal Antwerp FC.

TC/Tubantia weet dat het 'geen verrassing was voor de direct betrokkenen' dat Ulderink zich niet langer in het technisch beleid van de Tukkers kon verenigen, zoals hij zelf op dinsdag de reden voor zijn vertrek aanvoerde. Het besluit van de rechterhand van Ron Jans om te stoppen werd dan ook zonder gemok geaccepteerd door de clubleiding.

In Belgische media wordt volop gespeculeerd dat de toekomst van Ulderink bij het Royal Antwerp FC ligt. Technisch directeur Marc Overmars is druk bezig met de samenstelling van de selectie voor komend seizoen en ziet in de Nederlander een rol als de rechterhand van de beoogd hoofdtrainer Mark van Bommel.

FC Twente wil graag opheldering over de gang van zaken. Aangezien Ulderink over een contract beschikte dat nog een jaar doorliep, loopt de nummer vier van de Eredivisie op deze wijze een transfersom mis. 'We willen van Andries horen hoe dit nou precies zit', zegt een woordvoerder van de club tegen De Telegraaf.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie