Nieuws

'Ajax-leegloop dreigt: Antony staat open voor Premier League-transfer'

'Ajax-leegloop dreigt: Antony staat open voor Premier League-transfer'

18-05-2022 09:26
1

De kans lijkt steeds groter dat Ajax na Noussair Mazraoui en Erik ten Hag afscheid zal gaan nemen van nóg meer werknemers. Ryan Gravenberch is dichtbij een transfer naar Bayern München en nu zou ook Antony openstaan voor een transfer, naar de Premier League welteverstaan.

Het Braziliaanse UOL Esporte beweert dat de 22-jarige Braziliaan interesse geniet van Liverpool, Manchester United en Newcastle United. De drie Premier League-clubs zouden de vleugelflitser inmiddels benaderd hebben. De voorkeur van Antony gaat uit naar Liverpool of United. Vanwege de aanwezigheid van Erik ten Hag zijn The Mancunians licht favoriet. Ten Hag en Antony werkte immers fijn samen bij Ajax. The Reds wachten eerst de situatie rondom de toekomst van Mohamed Salah af, voordat ze echt concreet worden.

Ondanks de interesse ligt er nog geen bod op tafel in Amsterdam. Antony heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor Ajax een flink geldbedrag voor hem kan vragen. De vraagprijs ligt naar verluidt op ongeveer vijftig tot zestig miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!