Nieuws

Brugge-aanwinst over interesse Ajax, PSV en Feyenoord: 'Mijn keuze stond vast'

Brugge-aanwinst over interesse Ajax, PSV en Feyenoord: 'Mijn keuze stond vast'

18 May - 08:42
0

Bjorn Meijer maakt komende zomer voor zes miljoen euro de overstap van FC Groningen naar Club Brugge. De linksback genoot de nodige interesse uit binnen- en buitenland, maar koos voor een overstap naar België.

Meijer meent dat zowel Ajax, PSV als Feyenoord wel oren zouden hebben gehad naar zijn komst. "Nja, daar was volgens mij wel interesse", aldus de jeugdexponent van FC Groningen tegenover De Gazet van Antwerpen. "Maar helemaal zeker ben ik niet. Half februari was de eerste keer dat ik iets van Brugge hoorde en vrij snel heb ik tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat mijn keuze vaststond en dat ik de rest niet moest horen."

Ook wat verder over de Nederlandse grens was er interesse voor de dit seizoen pas doorgebroken verdediger. Ploegen uit de Premier League en de Serie A informeerden naar hem. "Ja, dat is wel voorbijgekomen en daar hebben we goed over gesproken. Maar m'n gevoel zei Brugge. Meer kan ik er ook niet van maken. Het hele gevoel zat goed. De club, de mensen, de faciliteiten."

Uiteindelijk werd het 'gewoon' Club Brugge. De Bruggelingen werden afgelopen weekend kampioen, waardoor Meijer zich op kan gaan maken voor Champions League-voetbal. "Ik kijk er al naar uit om in de Champions League te knallen", aldus de linksback.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie