Nieuws

'PSV hoopt op Memphis-scenario: Eindhovenaren zetten in op zeventig miljoen euro'

'PSV hoopt op Memphis-scenario: Eindhovenaren zetten in op zeventig miljoen euro'

18-05-2022 07:29

Bij PSV zien ze Ibrahim Sangaré liever niet vertrekken komende zomer. Mocht de middenvelder echter wel een transfer willen maken, dan kunnen de Eindhovenaren een flink geldbedrag voor hem vragen. In het contract van de Ivoriaan staat een afkoopsom van veertig miljoen euro.

Het Eindhovens Dagblad acht de kans klein dat PSV biedingen tussen de twintig en 25 miljoen euro zal accepteren. Vooralsnog zijn er geen clubs die écht concreet worden voor Sangaré. Wel is er sluimerende interesse uit de Premier League van Newcastle United en Leicester City. PSV heeft de Ivoriaans international ook nog geen verbeterd contract voorgeschoteld, maar het is Sangaré wel duidelijk gemaakt dat PSV langer met hem door wil.

Het wordt een spannende week voor PSV. Naast Sangaré zal namelijk ook Cody Gakpo deze week de knoop doorhakken omtrent een vertrek. De Eindhovenaren houden wat betreft Gakpo rekening met een overstap, maar het duo hoeft voor PSV niet per definitie te vertrekken. Mochten beide spelers weg willen, dan verlangt PSV ongeveer zeventig miljoen euro.

Bij PSV hopen ze wat Gakpo betreft op een scenario dat zich voordeed bij het vetrek van Memphis Depay een aantal jaar terug. De aanvaller gaf aan te willen vertrekken, waarna meerder clubs tegen elkaar op boden. Uiteindelijk vertrok Memphis voor 34 miljoen euro naar Manchester United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!