Nieuws

'Overmars bedrijvig: vertrokken Twente-assistent vindt snel onderdak bij Antwerp'

'Overmars bedrijvig: vertrokken Twente-assistent vindt snel onderdak bij Antwerp'

18-05-2022 07:06

Marc Overmars zit niet stil bij Royal Antwerp FC. Razendsnel na het vertrek van Andries Ulderink bij FC Twente lijkt de oud-trainer van Jong Ajax assistent te worden in Antwerpen, meldt De Telegraaf.

Ulderink was werkzaam bij FC Twente als assistent van Ron Jans, maar vertrok afgelopen dinsdag omdat hij ‘over bepaalde technische zaken andere ideeën heeft’. Technisch directeur Jan Streuer betreurde het vertrek van de trainer. "Ron Jans, de overige leden van de technische staf, de spelers en ik vinden het uitermate jammer dat Andries deze stap heeft gezet. Hij voelt zich niet meer op zijn plek."

Mogelijk speelde de interesse van Antwerp al eerder, waardoor het vertrek van Ulderink wat makkelijker verklaard kan worden. Overmars is geen onbekende voor Ulderink. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Go Ahead Eagles en Ajax. Ulderink was bij Go Ahead en Jong Ajax hoofdtrainer in de tijd dat Overmars bij die clubs de rol van technisch directeur vervulde.

Overmars zit sowieso niet stil bij Antwerp. Eerder deze week werd bekend dat Mark van Bommel de nieuwe trainer moet worden in België. Ook Toby Alderweireld zou terug naar zijn vaderland moeten worden gehaald.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!