Breaking news

AD: Danilo maakt pikante overstap naar Feyenoord en tekent voor vier seizoenen

AD: Danilo maakt pikante overstap naar Feyenoord en tekent voor vier seizoenen

17-05-2022 23:00

Danilo maakt de overstap van Ajax naar Feyenoord, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 23-jarige Braziliaan vertrekt transfervrij uit Amsterdam en gaat een contract voor vier jaar tekenen.

'Ajax waagde eind vorig jaar nog een poging om zijn aflopende contract te verlengen, ook om zich zo te kunnen blijven verzekeren van een transfersom', schrijft het AD. Volgens het dagblad miste Danilo waardering in Amsterdam, waardoor hij besloot om zijn contract niet te verlengen. Na goede gesprekken met Arne Slot, heeft de spits besloten om naar Rotterdam te verkassen. Hij zal in De Kuip een contract tot medio 2026 gaan tekenen.

Danilo maakte vijf jaar geleden voor twee miljoen euro de overstap van het Braziliaanse santos naar Ajax. In 2020 werd de spits verhuurd aan FC Twente, waarvoor hij zeventien keer scoorde. Dit seizoen speelde de Braziliaan dertien Eredivisie-wedstrijden voor Ajax, waarin hij tweemaal trefzeker was. Na de komst van Brian Brobbey kreeg de Braziliaanse spits nog maar weinig minuten. De Amsterdammers hopen de twintigjarige spits definiteif over te kunnen nemen van RB Leipzig.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!